Bemutatkozás

CÉLOM

Szeretném megosztani veletek kedvenc balkonnövényeimet és történeteiket azzal a céllal, hogy ti is bátran belefogjatok a balkonkertészetbe, ha szeretnétek egy csipetnyi természetet csempészni a zsúfolt városba, pont az ablakotok elé.

terasz
Mediterrán terasz

MAGAMRÓL

Nem vagyok kertész, nem rendelkezem ehhez hasonló képzettséggel, és nem árulok növényeket sem. Közgazdász végzettségem van, és tizenöt éve dolgozom emberi erőforrás menedzsment területen egy nagyvállalatnál Budapesten.

Gyermekkorom óta érdekelnek a virágok és a növények. Imádtam felfedezni a zöldséges kertek mélyén megbúvó tököket, uborkákat, retkeket vagy éppen a virágoskertekben élveztem a tengernyi színt és édes illatot. Akkor megfogadtam, hogy a virágok és egyéb növények barátja leszek, és hogy életem minden szakaszában elkísérnek majd.

Budapesten jelenleg a Duna egyik partján lakom társasházban a harmadik emeleten, ám a növények szeretetét itt sem adtam fel. Tágas erkélyemre próbálok minden tavasszal egy izgalmas kiskertet varázsolni, legyen szó egy mediterrán balkonról, fűszernövényes kertről, vagy éppen virágok kavalkádjáról.

Szeretném megosztani veletek tapasztalataimat ezekről a növényekről, illetve elmesélni nektek az ehhez kapcsolódó történeteimet egészen a gyermekkoromtól. Továbbá a blogon dokumentálni szeretném a virágokkal, fűszernövényekkel és zöldségekkel kapcsolatos sikereimet és kudarcaimat magam és mindenki más szórakozására, okulására, tanulására.

Otthon

MIT KÉREK TŐLETEK

Kövessetek, és osszátok meg az oldalamat, hogy minél több emberhez eljuthasson növényeim története, és hogy közösen inspiráljuk egymást szebbnél szebb balkonok kialakítására szerte a világban.

 

KAPCSOLATOK ÉS ELÉRHETŐSÉGEK

Facebook: balkonkertimese

Instagram: balkonkertimese

Email: balkonkertimese@gmail.com

balkonkert
balkonkert

 

 

Be the first to comment

Érdekes volt a bejegyzés? Mondd el a véleményedet!